Haier – TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
- 7%

Haier – TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA

27,990ден 25,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3600/3700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1110 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X