Haier – TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL/1U25BEFFRA

Haier – TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL/1U25BEFFRA

26,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 280 X 195 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X