Haier – TIDE GREEN AS25THMHRA/1U25YEMFRA
ПОНУДА

Haier – TIDE GREEN AS25THMHRA/1U25YEMFRA

23,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 780 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 553 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X