Haier – FLEXIS AS50S2SF1FA/1U50S2SJFA

Haier – FLEXIS AS50S2SF1FA/1U50S2SJFA

51,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.2/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1410 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 338 X 614 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X