Haier – FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA

Haier – FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA

37,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 880 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 31.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X