Haier – DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA

Haier – DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA

63,990ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4300.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 870 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 35.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 43℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Анти Бактериски Филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 820 X 614 X 338 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X