Carrier – Inverter XPower 42QTD018R8S / 38QUS018R8S

Carrier – Inverter XPower 42QTD018R8S / 38QUS018R8S

86,490ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.9/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5200/5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1040.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15℃ ДО 50℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 21.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Active carbon филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
Category: Brand:
0

TOP

X